Tillverkning av webbsidor/hemsidor

Aljo-Data erbjuder professionell hemsidor som ser bra ut i alla enheter.

Nu kan vi även erbjuda kvalificerad hjälp med tillverkning av webbsidor. Vår specialité är att du som användare av webbsidan ska kunna göra förändringar i form av inläggning av nya bilder och text. Dessutom kunna ändra på webbsidan eller att ta bort information från sidan. Detta görs lätt då all data som presenteras på sidan ligger i en extern databas. Uppdatering av information i databasen är mycket enkel.
Vi använder etablerade programvaror vilket innebär att personer med goda kunskaper i html själva kan vidareutveckla webbsidans konstruktion i framtiden.

Vi arbetar även med annat

Vi utvecklar inte enbart nya webbsidor utan kan även erbjuda hjälp med att flytta över din befintliga webbsida till vårt system. Systemet används för att redigera informationen på webbplatsen på ett enkelt sätt.

Vi kan nu även erbjuda ett nytt och smart köp- och säljmarknad system. Det fungerar på liknande sätt som www.blocket.se, referenser kan erbjudas vid befrågan.

 

Samlamera är en sälj och auktionswebbplats med ett stort antal funktioner bl.a. säljkonton, auktioner, budgivning, import av objekt, inloggning, webshop m.m. Har idag över 70.000 objekt. Använder även ett nyhetsbrev med flera tusen mottagare varje vecka. 

 

Smålandsbussen och Vadstena Buss har en responsiv design som ser bra ut i alla enheter. Har en delat resekatalog som speglas på båda hemsidor, koppling till affärssystem samt ett nyhetsbrev som skickas månadsvis till tusentals mottagare. 
Ekblads Fastigheter har idag en responsiv hemsida med hantering av lägenhet- och fastighetsobjekt. Intresse- och felanmälan kopplas till ett externt system vi utvecklat till Ekblads för hantering av deras kösystem och felhantering av befintliga fastigheter. Intresseanmälningssystemet används av intressenter till lediga bostäder där de loggar in och hanterar sin information och får möjlighet att komma på visning. 

 

Metall Chemie har en responsiv hemsida för alla enheter där de själva hanterar deras nyheter, produkter och formulär på egenhand.